Gjykata e Tiranës ‘rrëzon’ Berishën, njeh Lulzim Bashën si kryetar të Partisë Demokratike

0
168

Me këtë dokument të Gjykatës së Tiranës, Lulzim Basha njihet si kryetari i Partisë Demokratike.

Partia Demokratike dërgoi sot kërkesën për t’u regjistruar në KQZ për zgjedhjet e pjesshme lokale të 6 marsit si dhe dorëzoi emrat e saj për anëtarë të KZAZ-ve.