Fjalë kyçe: vezë

Telegrama / Nga Media -

Qëllohet me vezë Erion Veliaj (Film)

Kryebashkiaku Erion Veliaj është qëlluar sot me vezë nga të rinjtë e Partisë Demokratike. Veliaj po shkonte në dëgjesën me artistët për debatin për shembjen e Teatrit Kombëtar kur e…

Shtro peta / Nga Ejona -

Çfarë duhet të hamë në mëngjes?

Mëngjesi padyshim është vakti kryesor i ngrënies dhe shumë i rëndësishëm për shëndetin e njeriut. Pavarësisht kësaj, shumë nga ne e evitojmë atë duke mos i kushtuar shumë rëndësi. Njerëzit…