Fjalë kyçe: Top Story

Sy më sy / Nga Rexhina Biba -

“Jeta e dytë” e Ilir Metës

Ilir Meta zgjidhet President mes ngërçit të fortë politik, bojkotit të paralajmëruar të opozitës në zgjedhje dhe situatës së trazuar në Ballkan. Por duket se, më të shqetësuarit për zgjedhjen…