Fjalë kyçe: kriminelë

Mejtime / Nga admin -

Mesila Doda: Panos Kammenos, ky derr i kënaqun

Mesila Doda, sekretare e përgjithshme e PDIU-së nuk është kursyer ndaj deklaratave më të fundit të ministrit të Mbrojtjes, Panos Kammenos, i cili me një gjuhë fodulle, karakteristikë e të paditurit…

OpEd / Nga 27.al -

Nuk ka vetëm prostituta në këtë vend

Nga Mentor Kikia Pashë një film shqiptar, një nga ato punimet e studentëve, me metrazh të shkurtër. Katër personazhe. Prostituta, sekseri, tutori dhe klienti. As i pari, e as i…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Vëllazëria e banditëve

Nga Enkel Demi Duhet pranuar që nuk ishte e papritur. Pak a shumë për të gjithë dihej puna e shumë emrave apo që kishin qenë më parë të dënuar. Ndoshta,…