Fjalë kyçe: kazan

OpEd / Nga Media -

Enveri, Edi dhe Top Channel

Nga Ilir Babaramo Kanë kaluar më shumë se 40 vjet nga vdekja e tij dhe në familjet e vjetra të Gjirokastrës ende mbajmë mend marrëdhëniet që kishte diktatori me qytetin…

Mejtime / Nga Media -

Kryeministri i kazanit

Rama na tallte, na poshtëronte dhe na quante kazan, po tani çfarë do thotë? Nga Berat Buzhala Rama na kishte sharë, na kishte tallur, na kishte ofenduar, sa herë që…