Fjalë kyçe: Artan Fuga

Mejtime / Nga Media -

Privatizimi i Diellit

Nga Artan Fuga Shihni se çfarë i bën administrata publike e pushtetit lokal pasurisë publike. Rrënim, shëmtim, ngushtim, pisllëk. Shihni pastaj sesi mbi këtë rrënim të qëllimshëm, në sytë e…

Mejtime / Nga Media -

Ne, brezi i dalë nga furnella me vajguri!

Nga Artan Fuga Andej kanë dalë deputetët, ministrat, profesorët, biznesmenët, drejtorët, kryeministrat, aktorët, opozitarët, varfanjakët, bixhozçinjtë, trafikantët, të papunët, të gjithë ne andej kemi dalë! Disa pyesin : Pse nuk…

Mejtime / Nga Media -

Tërmeti dhe shiu

Nga Artan Fuga Ra tërmeti sot aty rreth orës 15, isha në restorant, askush nuk çau kokë. Dikush vazhdoi të thërriste : Edhe një syltjaç për këtë zonjën kamarier! Termet…

Këndonjësit / Nga Media -

Çfarë bëhet me taksat tona?

Nga Artan Fuga Paguajmë me taksat tona me qindra nëpunës, policë, prefekta, etj., dhe territori na mbushet me kanabis. Pastaj kanabisi ndyen tërë sistemin politik dhe administrativ. Pastaj paguajmë me…