Fjalë kyçe: arra

Bëfshi qejf / Nga 27-shi -

Një ashure letrare…

Nga Iva Tiço Një mikesha ime, e dashuruar pas Stambollit, më ka thënë gjithmonë, që kur të shkoja atje të mos mbetesha tek bakllavaja turke dhe kunefeja, por të mos…

Shtro peta / Nga Rexhina Biba -

Gliko me arra

Eshtë koha e përgatitjes e reçelit (glikosë) së arrës Arrat duhen të pjekura deri sa të kenë pak gunga në majë. Pritet maja e fundi, coptohen me një shtizë dhe…