Fjalë kyçe: youtube

Shkencë / Nga Klodiana -

YouTube në gjurmët e Instagramit

YouTube ecën në gjurmët e Instagram: nxjerr një çat për të shpërndarë filmime dhe për ti komentuar me miqtë dhe kontaktet e drejtpërdrejta të aplikacionit të tij. Kjo risi, shpjegon…