Fjalë kyçe: Ylli Manjani

Mejtime / Nga 27.al -

Mos u merrni me Blushin, por me Ramën

Nga Ylli Manjani Është e paimagjinueshme që të harxhohet kohë e hapësirë publike të merresh me Ben Blushin, në vend të merresh me Edi Ramën!!! Ben Blushi është një person…

Mejtime / Nga Klodiana -

Qeveria teknike ide e gabuar

Nga Ylli Manjani Mbetem kundërshtar i idesë që vendi të qeveriset nga qeveri teknike apo tranzitore. Këto lloj qeverish janë kulmi i papërgjegjshmërisë politike. Janë masakër e interesit publik. Një…

Mejtime / Nga Klodiana -

Koha është për të dalë…

Nga Ylli Manjani Me thënë të drejtën nuk i kuptoj dot më as reagimet opozitare. Ata sugjerojnë, çuditërisht, të mbyllen fasonët dhe të rrinë njerëzit ende mbyllur megjithse ka kaluar…