Fjalë kyçe: turmë

Foto dite / Nga Media -

Ky Muri i Turmës!

Nga Majlinda Bregu Asnjë pikëtakimi nuk ka mes historisë së Musine Kokalarit, asaj të Ermira Arapit, gruas që nuk u varros nga familja, sepse kishte një lidhje jashtëmartesore dhe pamjeve…

OpEd / Nga Media -

Mallkimi i lajmit, që zgjat tri ditë

Nga Ilva Tare Ajo që shqiptarët besojnë se është një bestytni e shoqërisë sonë të influencuar nga dramat ballkanike, rrezikon të kthehet në një mallkim me pasoja serioze. E kam…