Fjalë kyçe: Top Channel

Dritëshkronja / Nga 27.al -

Marin Mema në gjurmët e arvanitasve

Gazetari Marin Mema ka vazhduar edhe këtë javë të rrëmojë në historinë e shqiptarisë ë Top Channel. Në dokumentarin e fundit të tij ai rrëfen historinë e arvanitasve, dokumentat, lëvizjet,…

OpEd / Nga Media -

Sot jam solidar me Armand Shkullakun

Nga Ilir Babaramo Frangaj largoi sot nga drejtimi i ABC news Armand Shkullakun, një nga gazetarët më të vjetër shqiptarë dhe një nga dy-tre garantët e krijimit të perandorisë së…

Floktore / Nga 27.al -

Matilda Makoçi: Ju rrëfej tim bir (video)

Matilda Makoçi ka dhënë një intervistë të shkurtër për Top Channel në emisionin e së djelës mbrëmja, “exclusive”. Aktorja e njohur ka rrëfyer, se është tërhequr nga jeta artistike, sepse…