Fjalë kyçe: tërmeti

OpEd / Nga 27.al -

Edi Rama nuk e karantinon dot opozitën

Nga Mesila Doda Edi Rama pasi uzurpoi Partinë Socialiste, Parlamentin, Gjykatat që janë dhe s’janë, Prokurorinë, Pushtetin Lokal, Mediat, Tërmetin dhe Koronavirusin… Pasi bleu zgjedhjet dhe kreu procesin më të…

OpEd / Nga 27.al -

Qeveritari sapunin, mjeku këshillën…

Nga dom Gjergj Meta Po përjetojmë dy trauma njëra pas tjetrës: tërmeti dhe koronavirusi. Në këtë pikë, përveç asaj trupore, ka shumë rëndësi higjena psiko-shpirtërore. Prandaj, duke ndjekur me kujdes…

OpEd / Nga 27.al -

“I am Edi Rama, I am Corona”

Nga Erl Kodra Tërmeti i 26 Nëntorit ishte fatkeqësia e shqiptarëve, por Edi Rama e kalëroi pa pikën e mëshirës. Katër ditë pas tërmetit, unë pata shkruar tekstin “I am the…