Fjalë kyçe: televizor

Llogje / Nga Media -

A po ta merr edhe ty me miza?

Kishim kujtuar se mizat ikin me vapën e gushtin, por paska qenë rrenë. Një grumbull mizash u shfaqën si re e stërmadhe e zezë mbi qiellin e Tiranës dhe Durrësit…

Mejtime / Nga Media -

Dekoderi që kushton 3$ dhe po shitet 25€

Nga Erion Delvina 1. “Digitalb-i” e tregton në kushte monopoli për 25€, ndërsa pajisja në tregjet elektronike kushton vetëm 11 dollarë. 2. 11$ është çmimi për blerës individualë. 3. Nëse…