Fjalë kyçe: Taulant Balla

OpEd / Nga Luljeta -

Ben Blushi e mundi Edi Ramën

Kur diktatori zbulonte ndonjë “grup armiqësor”, ekzekutimin e  bënte përmes shfaqjeve diskriminuese në podiumet e ngritura përballë turmave. Në sallat që kutërbonin injorancë dhe urrejtje, ulërimat dhe gjestikulacioni i diktatorit…

OpEd / Nga 27.al -

Për një plesht djeg jorganin

Nga Enkel Demi Nëse dëshiron të kuptosh se sa malinje është politika shqiptare, mjafton të ndjekësh negociatat për reformat apo në momentet kyçe të një krize. Në mbrëmje vonë Këshilli…

Llogje / Nga Media -

Taulanti gjithmonë dy hapa pas kryetarit…

Çdo të hënë pas mbledhjes së grupit parlamentar të PS-së, Rama përballet me hallexhinjtë që  e presin në oborrin e selisë për të zgjidhur ndonjë problem.  I irrituar nga prania…

OpEd / Nga Luljeta -

Ka thënë i moçmi… Taulant Balla

  27.al i rezervon një hapësirë kryesore një rubrikë intersante, e cila quhet “Ka thënë i moçmi”. Në këtë rubrikë pasqyrohen thënie të mençura nga shqiptarë të të gjitha kohërave,…

Këndonjësit / Nga Luljeta -

Në sytë e Edi Ramës

Deklasimi, është një tipar që e ka shoqëruar Partinë Sociaiste qysh në themelimin e saj në vitin 1941 e deri më sot. Ka ndryshuar vetëm mënyra se si aplikohet, por…