Fjalë kyçe: shqipria

Mejtime / Nga Klodiana -

Të njëjtat fytyra dhe parti!

Nga Ylli Manjani  Partitë politike janë ende shumë të vjetra për të përballuar dekadën e tretë të shekullit që jetojmë. Na pëlqen ose jo, ky përceptim është gjerësisht i ngulur…