Fjalë kyçe: shprese

OpEd / Nga Media -

Jepini shpresë opozitës më 18 shkurt

Nga Mero Baze Mitingu i 18 shkurtit është një nga momentet më të rëndësishme për opozitën shqiptare, për të cilën ajo ka nevojë për ndihmë. Opozita shqiptare e ka të…

OpEd / Nga 27.al -

Trampi dhe Greqia, si shpresë e vetme!

Nga Mero Baze Opozita shqiptare po krijon idenë se suksesi i saj më i afërt, varet nga politika ndërkombëtare dhe jo nga ajo kombëtare. Ajo po investohet në dy faktorë…