Fjalë kyçe: shkrimtari

Mejtime / Nga 27.al -

“Luftë” për “ligjin e luftës”

Deputeti dhe shkrimtari, Namik Dokle shpjegon në mënyrën më të qartë dhe të shkurtër të mundshme marrëzinë e Ligjit të Luftës që qëndron ende në fuqi mes Greqisë dhe Shqipërisë….