Fjalë kyçe: Serbi

Kalitje / Nga 27-shi -

Po vijnë prapë serbët?!

Gjithmonë në prag të një ndeshje si kjo e “Qemal Stafës”, tifozët mundohen të bëjnë protagonistin, por asnjëherë nuk ka ndodhur ndonjë incident i ekzagjeruar, ndërsa ata që po marrin…

OpEd / Nga 27.al -

Kakofonia e lodhshme, por a i duam refugjatët?

Nga Ben Andoni Ditët e fundit janë intensifikuar zërat për derdhjen e një fluksi refugjatësh në vendin tonë. Ndërsa të gjitha strukturat evropiane po bëjnë luftë verbale dhe retorikë, para…