Fjalë kyçe: sëmundje

Foto dite / Nga 27-shi -

Edhe heshtja është sëmundje!

Dr. Ratib Nabulsi thotë: “Ekziston sëmundja e heshtjes dhe ajo është sëmundja më e rrezikshme, është vështirë të vërehet tek vetvetja, megjithëse gjendet tek ti, do të shkaktojë dëm të…