Fjalë kyçe: selfie

Mejtime / Nga 27.al -

Ogerta, ka ca punë para se të bësh selfie

Nga Elona Caslli Sipas protokollit europian Ogerta, para se të fotografoje veten dhe mjekët në aeroport, duhet të kishe shqyrtuar fillimisht dosjet e tyre. Në ligjëratë të drejtë Ogerta, duhet…

Mejtime / Nga Media -

Teatër dhe selfie për festat e fundvitit

Nga Alfons Çupaj Skena ishte gati. Fasada ishte e kuruar. Kameramanët kishin zënë pozicionet, ndërsa njëri prej tyre, së bashku me një fotograf, kishin dalë të prisnin në hyrje të godinës….