Fjalë kyçe: Rilindja Urbane

OpEd / Nga 27.al -

Vela e Gjushit, dashuria prej betoni

Nga Enkel Demi Bashkia e Durrësit dhe qeveria kanë vendosur të shpenzojnë 6 milionë euro për një shesh që ka një emër të çuditshëm “Veleria”. Nuk di në cilën qosh…

OpEd / Nga Media -

Katër hiper-dëmet e qeverisë Rama!

Nga Gentian Kaprata* Për të qenë politikisht korrekt, që të përzgjedhësh dëmet më evidente të një qeverie duhet që analizën ta bësh ditët e fundit të mandatit të saj, në…