Etiketë: Republika e Shqipërisë

Pavarësia e Kosovës, Rama: I përjetshëm qoftë kujtimi i atyre që dhanë jetën për këtë ditë

Shqiptarët

Nga Paul Lendvai Rezistenca e popullit shqiptar ndaj tendencave autoritare kërkon mirëkuptim, ndihmë dhe solidaritet nga shoqëria ...