Fjalë kyçe: qen

Mejtime / Nga Media -

Le t’i duam plehrat

Nga Elma Doresi Plehrat nuk kanë faj, a nuk mendon dhe ti kështu? Askush nuk zgjedh dot në jetë se çfarë duhet të jetë, kështu dhe ato. Dikujt i ra…

Llogje / Nga Media -

Taksë për qenin

Nga Indrit Vokshi Miq! Nga informacionet që kam prej një sanitarje të kryeministrisë, do vendoset “Taksë për qenin”. Ajo më tha se e ka dëgjuar Edi Ramën duke bërtitur e…

Mejtime / Nga Media -

Kur qentë të diktojnë rrugën…

Nga Kujtim Xhaja E mërkurë…Mëngjes i ftohtë… në stacionin e lagjes sime… Në pritje të një autobuzi për në punë… Dy fëmijë të vegjël, një vajzë dhe një djalë më…