Fjalë kyçe: PDIU

Dritëshkronja / Nga 27.al -

Homazh për Çamërinë (film)

Shqiptarët e Çamërisë përkujtojnë sot 76-vjetorin e genocidit grek. Pelegrinazhet, ekspozitat dhe aktivitetet përkujtimore janë pjesë e “Javës Çame” që organizohen për çdo vit në muajin qershor, ku synohet të…