Fjalë kyçe: parti

Mejtime / Nga Media -

As tek 79 %, as tek servil partie

Nga Fatjon Gjinaj Më duhet t’a them fillimisht se gjithmonë i kam “urryer” shifrat dhe përqindjet. Ndoshta për këtë arsye edhe orientimi drejt formimit tim profesional nuk ka qenë detyrimisht…