Fjalë kyçe: panos kammenos

Mejtime / Nga admin -

Mesila Doda: Panos Kammenos, ky derr i kënaqun

Mesila Doda, sekretare e përgjithshme e PDIU-së nuk është kursyer ndaj deklaratave më të fundit të ministrit të Mbrojtjes, Panos Kammenos, i cili me një gjuhë fodulle, karakteristikë e të paditurit…

Këndej rrokull / Nga Media -

Ministri grek: Erdogan, i çmendur

Në vazhdën e retorikave midis Athinës dhe Ankarasë kanë hyrë edhe deklaratat e fundit të ministrit grek të Mbrojtjes. Para gazetareve që mbulojnë zhvillimet në Parlament, Panos Kammenos ka thënë…