Fjalë kyçe: Pallati i Kongreseve

Floktore / Nga Klodiana -

Vals vienez në kryeqytet

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit ngjit për këtë fundvit shfaqjen vjeneze “Alles Walzer”, “Le të vallëzojmë” në Pallatin e Kongreseve. “Është bërë traditë tashmë, përgjatë gjithë historisë së tij,…