Fjalë kyçe: Pakti Detar

OpEd / Nga 27.al -

Trampi dhe Greqia, si shpresë e vetme!

Nga Mero Baze Opozita shqiptare po krijon idenë se suksesi i saj më i afërt, varet nga politika ndërkombëtare dhe jo nga ajo kombëtare. Ajo po investohet në dy faktorë…