Fjalë kyçe: Mentor Kikia

Mejtime / Nga Media -

Dy realitete dhe modestia jonë tragjike

Nga Mentor Kikia 1- Fillimi dhe fundi i një proteste në Ukrainë, 2013: Studentët u ngritën kundër qeverisë dhe presidentit, që po ia bashkëngjiste vendin Rusisë dhe kërkuan orientimin drejt…

Mejtime / Nga Media -

Zhdukini nga ekranet këta palaço!

Nga Mentor Kikia Një këngëtar (nëse mund të quhet kështu), u arrestua për të disatën herë në Tiranë, i kapur me armë dhe drogë. Kësaj radhe policia thotë se Arkimed…