Fjalë kyçe: lutje

OpEd / Nga admin -

… ngado… gra…

Nga Fjolla Spanca ngado: Gra që e ngjyejnë Qiellin me zemër! Gra që naltohen tuj dhuru … Gra që s’ndalen tuj luftu … Gra që falin! Gra që arnojnë shpresa…

OpEd / Nga Media -

I vranë me lutje në gojë

Nga Gjergj Meta Nuk ka një emër tjetër akti terrorist në Zelandën e Re, kundër dy komuniteteve myslimane që po luteshin në xhamitë e tyre, përveçse ligësi. Ka ndodhur edhe…

Mejtime / Nga Media -

Pse myslimanët nuk luten shqip?

Nga Gani Mehmetaj Perandoria turke që nga fillimi i islamizimit të dhunshëm në Gadishullin Ilirik, i shpalli luftë kombit dhe gjuhës sonë. Luftën nuk e pushoi asnjëherë. Me Shqipërinë nuk…