Fjalë kyçe: kulturë

Mejtime / Nga Media -

Kosovën e kemi ndarë qëmoti…

Nga Ndue Ukaj Kosovën e kemi ndarë qëmoti. Me muret e larta dhe të pakalueshme që i kemi vu mes nesh; ato mure të urrejtës dhe të mos durimit, që…