Fjalë kyçe: kritikët

OpEd / Nga Media -

PD si supë burgu: Merre ose lere, një është!

Nga Lorenc Vangjeli Një javë mbas zgjedhjeve të përgjithshme debati politik është më i panatyrshmi i mundshëm. Më i pabesueshmi. Më i çuditshmi dhe më i paparashikueshmi. Nuk flitet asnjë…