Fjalë kyçe: kosove

Kalitje / Nga Xhafa -

Kosova pret sot Majlinda Kelmendin

Majlinda Kelmendi sot pasdite kthehet në Kosovë si fituesja e Medaljes së Artë në Lojërat Olimpike 2016. Xhudistja, rreth orës 18:00 të zbresë në Aeroportin Ndërkombëtar ‘Adem Jashari’. Kelmendi bashkë…

OpEd / Nga 27.al -

Puhi anti-amerikane në Shqipëri e Kosovë?!

Nga Ben Andoni Fjalëza “puhi” është zëvendësuesja më e parë e fjalës “frymë”, nëse do të përcaktonin një trend kundërshtues të padukshëm të Shqipërisë dhe Kosovës në lidhje me marrëdhënien…