Fjalë kyçe: kombetarja

OpEd / Nga 27.al -

Kur fillojmë e fryhemi…

Saimir Demi Kur fillojmë e na zë deliri i madhështisë dhe nisim e imitojmë ata që janë vërtetë të mëdhenj, pikërisht atëherë shëmtohemi, i zhgënjejmë të gjithë, pra bëhemi shqiptarë….