Fjalë kyçe: kombetarja

Mejtime / Nga Media -

Dy Shkodrat që pashë dje

Nga Alma Nikolli Përherë iki me qejf në Shkodër. Prej se është historikisht qendër e veriut nga vi, prej se ka Bunën, Shirokën, Rozafën, biçikletat dhe “maj ta marrsha”. Si…