Fjalë kyçe: kolaboracionistë

OpEd / Nga 27-shi -

Qylsat e Lulit…

Nga Enkel Demi Asnjëherë nuk e kanë marrë më shumë seriozisht se kaq Lulzim Bashën, sa në këtë kohë, ku veç të tjerash ai lajmëron një demonstratë në mes të…

Mejtime / Nga admin -

Mesila Doda: Panos Kammenos, ky derr i kënaqun

Mesila Doda, sekretare e përgjithshme e PDIU-së nuk është kursyer ndaj deklaratave më të fundit të ministrit të Mbrojtjes, Panos Kammenos, i cili me një gjuhë fodulle, karakteristikë e të paditurit…

OpEd / Nga 27.al -

Harta çame e Nikos dhe mendjehapurit

Nga Enkel Demi Duhet thënë që përsa i përket nacionalizmit shqiptarët janë populli me mendjen më të hapur në Ballkan. Përveç ndonjë shprehje krenarie në raste futbolli, shpërthimet epike janë…