Fjalë kyçe: KLP

Mejtime / Nga Media -

SPAK u kthye në S’NUK

Nga Dritan Kaba Pas mosmiratimit nga KLP të kandidaturave të Besim Hajdarmatës dhe Dritan Prençit u hoq çdo dyshim, nëse e kishte ndonjëri, që nuk kemi të bëjmë me Reformë në…