Fjalë kyçe: Klodian Tomorri

OpEd / Nga 27.al -

Gota (gjysmë) plot e donacioneve

Nga Klodian Tomorri Shuma prej 1.1 miliardë euro e deklaruar nga Konferenca e Donatorëve si ndihmë për Shqipërinë është impresionuese dhe mund të jetë një nga angazhimet më të mëdha…

OpEd / Nga 27.al -

Sikur të ishte vetëm sistemi zgjedhor

Nga Klodian Tomorri Sikur të ishte vetëm sistemi zgjedhor Në vitin 1996, deputetët u zgjodhën nga populli me maxhoritar të pastër. Por Shqipëria përfundoi në luftë civile. Në vitin 1997…

OpEd / Nga 27-shi -

Qeveria është rruga, e vërteta dhe jeta

Nga Klodian Tomorri Ata që besojnë se përmes ligjit të shpifjes qeveria ka synim të mbrojë të vërtetën dhe të luftojë shpifjen, mjafton t’i bëjnë vetes disa pyetje. Kush e tha…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Aleksandri, pirati dhe KÇK-ja

Nga Klodian Tomorri Ka një histori shumë të famshme, që për herë të parë mendohet se është shkruar nga Ciceroni në kryeveprën e tij “De Republica”. Historia flet për një…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Shqipëria e Edi Ramës

Nga Klodian Tomorri Është e pështire mënyra se si Shqipëria e padrejtë e Edi Ramës shfaqet përdhunshem çdo ditë, çdo orë, minutë e madje çdo sekondë. Dje, prokuroria kërkoi një…