Fjalë kyçe: iPhone

Mejtime / Nga Media -

Televizioni dhe iPhone-i….

Nga Lutfi Dervishi Të rinjtë që 10 vjet më parë marroseshin pas ekranit të televizionit sot i ke në Snapchat, e, Instragram. Më të vjetrit i gjen në Facebook apo…