Fjalë kyçe: Investime

Mejtime / Nga Media -

Llafet i merr era, puna mbetet

Nga Mirela Kumbaro Sot opozita u rikthye në Komisionin për Median dhe Edukimin, por edhe për çështjet e Kulturës. Shpresova e besova se prania e saj kishte mesazhin se do…