Fjalë kyçe: hide mbi kalldrem

Dritëshkronja / Nga 27-shi -

Unë jam Tom Kuka (film)

Pas dy vjetësh i fshehur me emrin Tom Kuka, autori i romaneve “Hide mbi kalldrëm” dhe së fundmi “Gurët e vetmisë” ka vendosur të shfaqet me emrin e tij të…