Fjalë kyçe: hetim

Rrokull botës / Nga Media -

Facebook nën hetim ndërkombëtar

Autoritetet në SHBA dhe Britani të Madhe kanë hapur hetime ndaj Facebook për përdorimin e të dhënave personale, nga firma këshilluese politike Cambridge Analytica, e cila thuhet se ka ndihmuar…