Fjalë kyçe: Gatim

Shtro peta / Nga Skenderi -

Tavë Kosi, Elbasani

Përbërësit për Tavë kosi: 500 gr mish qingji kofsh ose shpatull 700 gr kos 100 gr gjalp 3 vez 1 filxhan kafe me oriz krip dhe piper Fillimisht zieni mishin…