Fjalë kyçe: FSHF

Kalitje / Nga 27-shi -

FSHF zbardh kalendarin e plotë

Superiorja rikthehet në muajin qershor, më datë 3. Bëhet me dije se Kupa nuk do të preket, pasi koha është e mjaftueshme që gara të mbyllet dhe ky kompeticion të…