Fjalë kyçe: Filati

Hijet e Shqipërisë / Nga Media -

Hartat/ Kur Çamëria ishte Shqipëri

Këto harta të periudhës mes viteve 1600-1850 tregojnë kohën, kur Çamëria ishte pjesë e Shqipërisë. Në këto harta duken qartë, Parga, Paramithia, Janina, Margëlliçi, Filati dhe tërë Çamëria që ishte brenda kufinjve…