Fjalë kyçe: fenomen

Mejtime / Nga Media -

Adelajda si fenomen

Shkrimi i botur në vitim 2009 nga Brisida Gjikondi E bukur, kurajoze, këmbëngulëse, me zgjuarsi natyrale por jo me shumë kulturë, ja kjo është Adelajda, personazhi goditës që komentohet aq…

OpEd / Nga 27.al -

Çamëria e joçamëve!

Duke marrë shkas nga titulli, gjithkush mund të anatemojë këtë artikull si një qokë prej meje drejtuar PDIU-së, meqënëse unë jam dhe funksionar i kësaj partie. Ndërkohë që më shumë…