Fjalë kyçe: Fatos Baxhaku

Mejtime / Nga admin -

Atdheu është…

Nga Fatos Baxhaku – Atdheu është vatra familjare, gardhi, era e mirë e shtëpisë, vendi ku e ndien veten të barabartë dhe të respektuar, bash atje ku të zë gjumi…