Fjalë kyçe: Evropi

OpEd / Nga Media -

Të dashura portale, qetësoni titujt

Nga Ledi Shamku Titujt e portaleve që u referohen lajmeve që kanë lidhje me shqiptarët, shqipen ose shqiptarinë, meritojnë një studim të vërtetë antropologjko-kulturor (për të mos thënë edhe psikologjik)….

OpEd / Nga 27.al -

Na ra goja duke ju thënë*

Nga Artan Fuga Ju kam thënë o miq, por ju nuk doni të dëgjoni. Kjo shoqëri e politike prej vitesh e shkatërroi individin e fortë dhe e la robin e…