Fjalë kyçe: emisioni “Opinion”

OpEd / Nga Media -

Kush po i sjell përgjimet?

Nga Blendi Fevziu Kanë mjaftuar disa materiale të publikuara në dhjetë ditët e fundit për të hapur një kuti të zezë të politikës shqiptare dhe padyshim vesin më negativ dhe…

OpEd / Nga 27-shi -

E kam dhe unë një Opinion

Nga Enkel Demi Po kremtohet 20 vjetori i emisionit “Opinion” i Blendi Fevziut. Duke e patur të pamundur të jem fizikisht, për një arsye krejt personale, thashë po i them…