Fjalë kyçe: Ditmir Bushati

Foto dite / Nga 27.al -

N’gëzime! Foto LSA / Malton Dibra

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati, ministri i Jashtëm i Austrisë, Sebastian Kurz dhe ministri i Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, gjatë ceremonisë së nënshkrimit të një marrëveshje…